Travklubbens experter visar storform på V75.
Under lördagen på Åby prickade sex bolag inom Travklubben in alla sju rätt.
Belöningen totalt: 36 114 kronor.

Missa inte vår superform – här blir du medlem i Travklubben på ATG Tillsammans – och hittar alla våra experters lag.

V75 avgjorde på Åby med SM-lopp på menyn,
Då visade flertalet av Travklubbens experter upp lysande form.
Totalt prickade sex bolag inom Travklubben in alla sju rätt på spelformen, däribland ”klubbens” egna Peter Källberg, 43-miljonersvinnarna, Korsdraget och vår gästexpert, Malin Berås.

Spikade 12-procentare

Peter Källberg: Satte sjuan efter att ha stått för den vassa spiken Super Ariel, enbart streckad till 12 procent. En lapp som således var värd en högre utdelning.

43-miljonersvinnarna: Tog totalt hem 12 639 kronor – men det kunde ha blivit så mycket mer. I den sista avdelningen hade de även fått in sjuan med målfotoslagne Furious Francis (ger över 17 000 kronor bara på sju rätt då).

• Även vår gästexpert Malin Berås tog storslam, efter att ha prickat in sjuan på sitt lir för 79 kronor andelen. Totalvinsten för Berås lag landade på 12 092 kronor.

Jackpott på lördag

Travklubbens experter visar upp toppform (här går du med i laget på ATG Tillsammans), alldeles lagom till nästa vecka, då det är dags för V86 på onsdag igen. Här köper du din andel i något av våra bolag.
Även på lördag kan det blir värdefullt att rygga våra experter, då det är V75 igen. Då är det Örebro som är anhalt med en jackpott på 40 miljoner kronor till en ensam vinnare.

Här blir du medlem i Travklubbens lag på ATG Tillsammans – och kan köpa en andel till V75 och V86.

Travklubben gör andelar på ATG Tillsammans i samarbete med Torpa Tips & Trav.

/Travklubben.se

Vill ni komma i kontakt med oss. Maila oss här.

Köp andelar till V75 och V86 från Sveriges tipselit