Joakim ”Rainman” Rosenhed

Joakim ”Rainman” Rosenhed

Köp Rainmans V75 – 200 kr Köp Rainmans V86 – 500 kr


Namn: 
Joakim ”Rainman” Rosenhed

Ålder: 30 år.

Bästa spelminne: När jag satte en V75:a på ”Jägers” (Jägersro) hade ett lås kvar i sista loppet på Mosaique Face och On Track Piraten. Känslan när man vet att ett litet inslag kommer in… 136 000 på en satsad femhundring var nöten.

Flerbubba V4 på Eskilstuna i början av 2019, 116 500 kronor i vinst med två spikar: Mellby Caddy och Global Traveller, där Jörgen S Eriksson lämna klart på sistnämnda.

Speltaktik: Taktik är svårt sia om, det beror helt på hur loppen ser ut. I dag 2019 kan man få ovärderlig info eftersom man varit med i branschen ett tag nu.
Favoritspel: Jackpot-omgångar.
Favoritbana: Åby/Eskilstuna
Hur länge har du hållit på med trav? Fick en femhundring vid tidig ålder av morfar och han sa förvalta den väl, visa ej för mormor ha ha.
Vad är det bästa med trav? Bästa med trav är en fin sommardag och njuta av sporten sen att spelet går bra är en fördel.

 

Köp andelar till V75 och V86 från Sveriges tipselit

SÅ FUNGERAR ANDELSSPEL

ATG TILLSAMMANS

Allt du behöver är ett ATG-konto. Därefter kan du välja och vraka mellan våra experter och köpa en andel via länkarna, under våra tipsters, här ovan. Alla insatser och vinster hanteras av ATG.

DIN ANDEL

När du bestämt vilken tippares system du vill köpa in dig så är det dags att köpa en/så många andelar du vill. Pengar dras då direkt från ditt ATG-konto och du får ett mail med aktuell spelkupong som du är med på.

DINA VINSTPENGAR

Vid vinst betalas pengarna ut direkt till ditt ATG-konto. Att ta ut pengarna från spelkontot tar en bankdag.

För att spela måste du ha fyllt 18 år.
Har spelandet blivit ett problem? Kontakta Stödlinjen på 020-819100.