Om travklubben

OM TRAVKLUBBEN

Samlingsplatsen för vinnare

Travklubben.se är en travsatsning i samarbete med spelbutiken Torpa Tips & Trav med fokus på trav- och spelälskare.
Sedan årskiftet 2018-2019 är Travklubben.se och Sveriges största sportsajt, Sportbladet, samarbetspartners.
Hos oss kan du varje vecka köpa andelar i våra handplockade experters system, via ATG.se:s Tillsammans-sajt, på både V86 och V75.

HÄR HITTAR DU ALLA ANDELAR VIA ATG TILLSAMMANS!

Våra tippare har strålande meriter och är några av Sveriges absolut mest vinstrika andelsspelare.
Den ”travskadade” handbollsstjärnan Mario Lipovac har under tiden hos Travklubben.se spelat in mest pengar i hela Sverige (!) upprepade gånger och även fått besök av ATG:s vinnarambassdör Hans G Lindskog efter sina förträffliga resultat på sitt andelsspel.

Rekordvinnaren på trav klar för ”klubben”

Men Mario är inte enda miljonvinnaren i tipsstallet.
Bland experterna finns spelvana kompisgänget som förvandlade 840 kr till 43 miljoner kronor. Dessutom har vi knutit åt oss rekordvinnaren på trav i Sverige, Micke Oscarsson, som vann 67 miljoner kronor på V75 på Axevalla 2010.
I och med samarbetet med Sportbladet kan man hos oss varje spela med redaktionens kunniga och populära experter så som Erik Pettersson och Christoffer Wickman, som i sitt dagliga arbete på Sportbladet Trav365, skaffat sig unika kontakter i trav-Sverige, som gör dem till starka spelare, med flera storvinster på cv:t.

LÄS MER OM ALLA VÅRA EXPERTER HÄR!
Utöver andelsspel är ambitionen att travklubben.se ska växa fram till en komplett travcommunity för alla som älskar travsporten och spelet.
Här ska man varje vecka, förutom att köpa in sig i de framgångsrika experternas andelar, även kunna se tv-intervjuer med våra experter, få heta tips i spelbloggen, göra travquiz och diskutera den fantastiska sporten och tillhörande spel i forum.

Vill du komma i kontakt? Maila oss
Köp andelar till V75 och V86 från Sveriges tipselit

SÅ FUNGERAR ANDELSSPEL

ATG TILLSAMMANS

Allt du behöver är ett ATG-konto. Därefter kan du välja och vraka mellan våra experter och köpa en andel via länkarna, under våra tipsters, här ovan. Alla insatser och vinster hanteras av ATG.

DIN ANDEL

När du bestämt vilken tippares system du vill köpa in dig så är det dags att köpa en/så många andelar du vill. Pengar dras då direkt från ditt ATG-konto och du får ett mail med aktuell spelkupong som du är med på.

DINA VINSTPENGAR

Vid vinst betalas pengarna ut direkt till ditt ATG-konto. Att ta ut pengarna från spelkontot tar en bankdag.

För att spela måste du ha fyllt 18 år.
Har spelandet blivit ett problem? Kontakta Stödlinjen på 020-819100.