67-miljonersvinnaren – Mikael Oscarsson

Mikael Oscarsson

Ålder: 38 år.
Bästa spelminne: Givetvis de bägge gångerna jag blivit ensam vinnare på V75, även om det finns många andra sköna vinster där analyserna varit så klockrena att de varit tillfredsställande på ett annat sätt.
Speltaktik: Varierar beroende på spelform. På V75 ska det mycket till om jag ska spika två klara favoriter. Det kanske funkade för 10-15 år sedan men det ska mycket till om det ska ge några större pengar i dagens läge. Gällande V86 däremot är det ingen fara, om det finns bra drag i resterande avdelningar. Går på mina egna idéer och anpassar systemen efter omgången. Det kan vara 3 spikar, det kan vara spiklöst.
Favoritspel: Helt klart V86. Grand Slam 75 hade säkerligen varit tvåa på listan om jag hade haft tiden att plugga, men onsdag/lördag tar för mycket tid just nu. V75 när omgången är svår på förhand, gärna med 2-3 avdelningar som innehåller 15 hästar.
Favoritbana: Borde väl säga Axevalla efter nettot man har där, men håller Åby före och har en tendens att hitta fina vinnare på Solvalla. Beror säkerligen på att jag älskar V86 och det ofta tävlas på dessa banor då.
Hur länge har du hållit på med trav? Så länge jag kan minnas. Min pappa älskade trav redan när jag var liten (och gör fortfarande) och han gjorde en ”deal” med kassörskan på Axevalla när jag var 8-9 år att jag fick spela 5 kronor själv.
Vad är det bästa med trav? Spänningen som det ger så många. Vare sig man är spelare, tränare, skötare eller ”förstagångsmedhängare” så upplever de allra flesta ett pirr i magen.

 

Köp andelar till V75 och V86 från Sveriges tipselit

SÅ FUNGERAR ANDELSSPEL

ATG TILLSAMMANS

Allt du behöver är ett ATG-konto. Därefter kan du välja och vraka mellan våra experter och köpa en andel via länkarna, under våra tipsters, här ovan. Alla insatser och vinster hanteras av ATG.

DIN ANDEL

När du bestämt vilken tippares system du vill köpa in dig så är det dags att köpa en/så många andelar du vill. Pengar dras då direkt från ditt ATG-konto och du får ett mail med aktuell spelkupong som du är med på.

DINA VINSTPENGAR

Vid vinst betalas pengarna ut direkt till ditt ATG-konto. Att ta ut pengarna från spelkontot tar en bankdag.

För att spela måste du ha fyllt 18 år.
Har spelandet blivit ett problem? Kontakta Stödlinjen på 020-819100.