Mario Lipovac

Mario Lipovac

Köp Marios Trehundring V75 här – 300 krköp Marios Femhundring V86 här – 500 kr

Maro Lipovac är handbollsproffset med travhjärta

Namn: Mario Lipovac

Ålder: 28 år.
Bästa travminne: Det var första gången jag var uppe hos Daniel Redén. Blev väldigt varmt välkomnad av Sveriges bäste tränare till hans gård. Han visade mig hela gården och berättade allt jag ville veta om hästarna. Fick sedan köra häst med honom och det är en känsla som inte går att beskriva, jag blev bara mer kär i travet och djuren. Efteråt åkte vi till Solvalla för att kolla på V75, där skulle hans Delicious U.S. starta och det var häftigt att se henne. Hon är en av mina favorithästar. Den bästa travdagen hittills!
Bästa spelminne: När jag och pappa spelade V75 för några år sedan och satte 70 000 kronor. Känslan att sitta med sex rätt inför sista loppet var mäktig, men väldigt jobbig. Sedan har jag även satt lite dagens dubblar till över 100 gånger pengarna, de sitter extra skönt.
Speltaktik: Aldrig spika de två största favoriterna. Det ska alltid finnas en chansspik som jag har bra tro på. Jag går också mycket på min egna magkänsla, läser givetvis lite tips och tankar från tränare, men till slut är det alltid min magkänsla som avgör.
Favoritspel: V75, V86 och Dagens Dubbel. I den ordningen. 
Hur länge har du hållit på med trav? Jag började kolla trav när jag var 12 år, det var för att min pappa spelade och tittade mycket på trav. Jag fick vara med och välja ut en häst på deras system, jag valde Going Kronos första gången och då vann han med ett helt upplopp. Sedan fick jag även en ”poster” på honom som jag hade i mitt rum. Själva spelandet började jag med när jag blev 18. Jag var ute på Åby och tittade mycket på hästar och sedan satt jag alltid på helgerna och kollade V75 Direkt. Jag kom också in på tippandet då och sedan har bara intresset och kunnandet växt.
Favoritbana: Åby, händer mycket i loppen och det finns open stretch.
Vad är bäst med trav?
– Att det är en avkopplande hobby, jag spelar handboll och mellan träningar och matcher är det riktigt skönt att ha en hobby som man kan koppla av med. Jag kan sitta och titta på ATG Play, eller veckans startlistor och lopparkivet en hel kväll. Sedan kan man dra paralleller till handbollen, man spelar tufft och hårt men har respekt mot lagkamraterna (hästarna) och motståndarna (de andra ekipagen).

MARIOS TREHUNDRING

Mario Lipovac

Han är den travskadade handbollsspelaren som lägger (nästan) all sin fritid på de fyrbenta hjältarna. Med sin skarpa analytiska förmåga så och hängivenhet till sporten så kommer profilen Mario Lipovac knåpa ihop sin ”trehundring” varje lördag.

Köp andelar till V75 och V86 från Sveriges tipselit

SÅ FUNGERAR ANDELSSPEL

ATG TILLSAMMANS

Allt du behöver är ett ATG-konto. Därefter kan du välja och vraka mellan våra experter och köpa en andel via länkarna, under våra tipsters, här ovan. Alla insatser och vinster hanteras av ATG.

DIN ANDEL

När du bestämt vilken tippares system du vill köpa in dig så är det dags att köpa en/så många andelar du vill. Pengar dras då direkt från ditt ATG-konto och du får ett mail med aktuell spelkupong som du är med på.

DINA VINSTPENGAR

Vid vinst betalas pengarna ut direkt till ditt ATG-konto. Att ta ut pengarna från spelkontot tar en bankdag.

För att spela måste du ha fyllt 18 år.
Har spelandet blivit ett problem? Kontakta Stödlinjen på 020-819100.