10 december 2016 på Färjestads travbana vann Fossens Bonus den avslutande V75-avdelningen.
Då blev kompisgänget ensamma med sju rätt på V75 och tog hem tidernas femte högsta vinst på spelformen: 43 miljoner kronor. Insatsen: 840 kronor.
Nu är det unika kompisgänget en del av Travklubbens proffsstall – och gör debut nu på lördag med sina V75-andelar.

HÄR KAN DU KÖPA 43-MILJONERSVINNARNAS ANDELAR TILL V75 PÅ LÖRDAG! GÅ MED I LAGET HÄR!

43 miljoner kronor. Ja, det blev facit när de sju vännerna från Östergötland blev ensamma med sju rätt 10 december 2016 när V75 avgjordes på Färjestad.
Tillsammans med två övriga vinnare, som hade valt att köpa in sig på en andel i gängets lag på ATG Tillsammans, så fick var och en av vinnarna en bit över fyra miljoner kronor vardera. Insatsen på spelet: 840 kronor.

Häng med i vinnarnas premiäromgång nu på lördag. Här hittar du V75-andelarna via ATG Tillsammans.

Gick ut i tv

Efter vinsten har det skrivits spaltmeter om gänget i både lokal- och rikspressen, samt att gänget vid två tillfällen gått ut i tv och berättat om vinstkvällen och tiden efter, där en av vinnarna valde att köpa en lyxbil i vinstyran. Och just den där kvällen är förevigat hos vännerna.
– Det var tio system kvar inför sista avdelningen och ingen – förutom vi hade med nummer 11 Fossens Bonus. Vi hade den som spik till beskedliga procent. Han var aldrig hotad och såg ut som 43 miljoner när han tog sats på bortre långsidan, säger lagledaren Patrik Olsson och tillägger:
– Då var det nästan läge att ta till lipen och tuppa av.

Nu är vännerna en del av Travklubbens proffsstall – och gör debut på lördag med andelar till V75 som avgörs på Solvalla under namnet 43-miljonersvinnarna.

”Alla i gänget har sitt sätt att filosofera”

Varje vecka kommer vännerna att dela på uppdraget att göra systemet, som kostar 149 kronor per andel.
– Lita på magen och första intrycket. Gå din egen väg och låt dig inte luras in i mainstream med procenten. Masspsykos är en lömsk fälla, inte bara i trav.
– Oftast har vi två spikar, ett lås på två och när jag spelar vill jag gärna ha med alla i något lopp. Jag fyller gärna på med slump i någon lämplig avdelning, till exempel genom att ta alla ojämna nummer. Alla i gänget har sitt sätt att filosofera och spela, och alla sätt är alltid okej, säger lagledaren Patrik Olsson, som står som spelläggare under lördagens premiäromgång i Travklubbens stall.

Här kan du läsa mer om 43-miljonersvinnarna.

HÄR KAN DU KÖPA IN DIG PÅ 43-MILJONERSVINNARNAS V75-SYSTEM FÖR 149 KR

HÄR ÄR ALLA VÅRA EXPERTERS ANDELSSPEL VIA ATG TILLSAMMANS.

/Travklubben.se

Vill ni komma i kontakt med oss. Maila oss här.

Köp andelar till V75 och V86 från Sveriges tipselit