Vi har redan hyllat upplägget med fem lopp med 15 hästar.
Här är vår analys inför V75 på Solvalla.
Spikförslag och skrällar du inte får missa.

HÄR GÅR DU MED I VÅRT LAG PÅ ATG TILLSAMMANS

V75 på huvudstadsbanan med härliga race.

Det här blir kul och det kan bli bra utdelning, några av loppen är riktigt öppna och där kan nästan vem som helst vinna.

LÄS MER: Travklubben vann mest i landet på V75 för andra gången på någon månad


Omgångens bästa spik:

Hobby De L’iton (V75-4)

– Ett lärlingslopp där de flesta på ”auto” heltäcker eller spelar för skräll. Gärna för oss. För här finns omgångens bästa spik. Hästen var inte som bäst senast, trots det slog han en mycket bra Puro-häst på Åby på en bra tid, utan att vara trött. Kusken Oskar J Andersson är en av de bästa, om inte de bästa, i såna här sammanhang och hästen är startsnabb. Det luktar ledningen långa vägar och därifrån ska inte hästen förlora ett sånt här lopp. Tongångarna i stallet går i dur!

Omgångens näst nästa spik:

1 Bryssel (V75-3)

– Här har Björn Goop hittat en skräddarsydd uppgift för sin mycket kapable stjärnhäst. Han är startsnabb i volt och det ser ut att bli ledningen. Hur ska han då förlora? Visst, 12 West Wing var grym senast, men helt andra förutsättningar nu. Nej, det här ser ut att bli ett sömnpiller – helt enligt Goops plan – och enkel seger för Bryssel.


Omgångens kompletterande spik:

9 Bråtnefaks (V75-6) 
– Hästen kommer med ett ”staket” från Norge och har sett ut att vara åkandes vid segrarna. Ser ut att vara stark som en björn, så 2 600 meter lär passa som handen i handsken. Han kan vara lite strulig i volten, vilket är enda brasklappen. Värst emot: stallkamraten, 10 Horgen Lynet.

HÄR GÅR DU MED I VÅRT LAG PÅ ATG TILLSAMMANS!


Omgångens bästa skrälldrag, i kronologisk ordning:

1 Windy Ammik (V75-1)
– Kanske kan sno åt sig ledningen, eller i alla fall rygg på ledaren (i så fall 6 Firewire). Det vore intressant. Det här stoet är inte så tokig och med bra resa kan det absolut bli seger. Lär bli streckad under tio procent. Intressant!
13 Just Wait And See (V75-2)
– Blir andrahandsfavorit, men anledning till att vi lägger honom. i det här facket är för att vi tycker han borde vara rätt klar favorit i loppet. Bra intryck senast. Erik Adielsson nu bör passa bra. Hästen att slå. Stort spelvärde till 16 procent.
14 Pastore Bob (V75-5) 
– Lär bli en liten skrikhäst. Kapabel häst som gör första starten för Johan Untersteiner. Mycket intressant. Två procent just nu. Hoppas det stannar där – men ej troligt…
5 Tina Gel (V75-7)
– Slugger som behöver mycket fäste, så hoppas på en sådan Solvalla-bana. Inget illa om Kajsa Frick, men Carl-Johan Jepson kör för första gången vilket vi tycker är hyperintressant. Kul skräll i avslutningen!

 

Lycka till med liret!

Våra experter gör naturligtvis V75-system andelarna köper du HÄR.

 

Vill ni komma i kontakt med oss. Maila oss här.

Köp andelar till V75 och V86 från Sveriges tipselit