Våra experter

VÅRA EXPERTER

43-MILJONERSVINNARNA

43-miljonersvinnarna

På en kväll blev kompisgänget kändisar i trav-Sverige. Då blev de ensamma med alla rätt på V75. Belöningen den där decemberkvällen 2016: 43 miljoner kronor via ATG Tillsammans. Taktiken då: Ett system för 100 kronor per andel – där man alltid väljer att spika en viss kusk i kallblod: ”det var nästan läge att tuppa av”, säger de.
Nu är det unika gänget en del av Travklubben – med samma försynta taktik: ”Oftast har vi två spikar, och ett lås på två”.
Läs mer om 43-miljonersvinnarna här.

KORSDRAGET

Korsdraget.com

Våra tips är grundligt analyserade och det är många timmars jobb bakom spelen, det kommer förhoppningsvis också visa sig när vinsterna betalas ut.
Läs mer om Korsdraget.com här.

SYRÉHNS HAWKEYE

Marcus Syréhn

Marcus Syréhn har trots sin ringa ålder hunnit med att fira stora framgångar, både som travspelare och som hästägare. Som hästägare främst till montéstjärnan Nantucket, och som travspelare med en rad storvinster i bagaget. Syréhn beskrivs av sin närmsta krets som en vass tipser och analytiker, med lagom matjord i fickorna.

MARIOS TREHUNDRING

Mario Lipovac

Han är den travskadade handbollsspelaren som lägger (nästan) all sin fritid på de fyrbenta hjältarna. Med sin skarpa analytiska förmåga så och hängivenhet till sporten så kommer profilen Mario Lipovac knåpa ihop sin ”trehundring” varje lördag.
Läs mer om Mario Lipovac här.

TRAVKLUBBENS CHANS

Travklubbben

Här kommer Travklubbens pålästa och rutinerade spelexperter komponera ett system som passar alla. Favoritspikar kommer att kombineras med tokskrällar för att få ut bästa möjliga potential.

TRAVKLUBBENS STORA

Travklubben

Vill du vara med på ett maffigt system som lätt kan konkurrera med storspelarnas? Då ska du hänga med här!
Travklubbens kompetenta och erfarna experter gör allt för att få med alla viktiga detaljer för att bli vinnande på trav. Systemet lämnas in sent – för att få bästa möjliga vinstchans och potential.

ALSENFELTS PLOCK

Oscar Alsenfelt

Oscar Alsenfelt, 30, är den travtokige stjärnmålvakten som vaktar kassen i Malmö Redhawks i SHL. Alsenfelt har lyckats väl, både som hästägare och travspelare, och ger dig nu chansen att vara en del i hans travsystem. Oscar spelar efter spelvärde, och har alltid hög potential, slagkraft, i sina system.
Läs mer om Oscar Alsenfelt här.

ALBYLIGAN

Emil & Tobias

Stamtavla är viktigt inom travsporten bland våra fyrbenta stjärnor, men den slår heller inte fel bland dessa tvåbenta profiler. Tobias Liljendahl, 22, är son till proffstränaren Reijo Liljendahl och har hängt på travet sedan barnsben, och Emil Berglund, 23, är son till Challe Berglund och med Stig H Johansson som morfar så har travet funnits där hela hans liv. Dessa två är inte bara vassa i hockeyrinken (spelar för Timrå IK i Allsvenskan), de är även framgångsrika på travspelet och nu har du chansen att spela både V75 och V86 med dessa grabbar.
Läs mer om Albyligan här.

Köp andelar till V75 och V86 från Sveriges tipselit

SÅ FUNGERAR ANDELSSPEL

ATG TILLSAMMANS

Allt du behöver är ett ATG-konto. Därefter kan du välja och vraka mellan våra experter och köpa en andel via länkarna, under våra tipsters, här ovan. Alla insatser och vinster hanteras av ATG.

DIN ANDEL

När du bestämt vilken tippares system du vill köpa in dig så är det dags att köpa en/så många andelar du vill. Pengar dras då direkt från ditt ATG-konto och du får ett mail med aktuell spelkupong som du är med på.

DINA VINSTPENGAR

Vid vinst betalas pengarna ut direkt till ditt ATG-konto. Att ta ut pengarna från spelkontot tar en bankdag.

För att spela måste du ha fyllt 18 år.
Har spelandet blivit ett problem? Kontakta Stödlinjen på 020-819100.