Eric Flygare

Eric Flygare

Ålder: 31 år.
Bästa spelminne: När jag följde med pappa till Täby Galopp första gången som 10-åring. I galoppen leds hästarna runt i ledvolten innan start och pappa sa till mig att välja ut den hästen jag tyckte såg bäst ut, för att sedan få spela 100kr vinnare på den. Jag stod länge och tittade och velade. Till slut bestämde jag mig, pappa spelade och den vann till 9x pengarna. Jag skrek av lycka! Loppet efter upprepade vi samma procedur och jag försökte då välja den häst som var mest lik den jag spelade i loppet innan. Ruggig taktik visade det sig, för även den hästen vann – denna gången till fina 6x pengarna. Resten av dagen spenderades med att jag, med fickan full av hundralappar, satt och förklarade för gubbarna vid borden runt omkring oss hur de skulle titta på hästarna för att se vilken som skulle vinna..
Speltaktik: Tro på sina egna idéer, oavsett vad andra säger. Ibland svårare än vad det låter.
Favoritspel: Dagens Dubbel och V75 med jackpot.
Favoritbana: Axevalla, såklart.
Hur länge har du hållit på med trav? Med ett stort travintresse i familjen så känns det som det alltid funnits där, mer eller mindre. Sen tog intresset givetvis ett extra kliv när jag träffade min sambo, Josefine Ivehag, för ett par år sedan som kör, rider och tränar travhästar.
Vad är det bästa med trav? Så otroligt mycket. Känslorna. Gemenskapen. Hur det svetsar samman folk i alla åldrar, från alla samhällsklasser, från alla städer. Trav är så otroligt häftigt.

 

Köp andelar till V75 och V86 från Sveriges tipselit

SÅ FUNGERAR ANDELSSPEL

ATG TILLSAMMANS

Allt du behöver är ett ATG-konto. Därefter kan du välja och vraka mellan våra experter och köpa en andel via länkarna, under våra tipsters, här ovan. Alla insatser och vinster hanteras av ATG.

DIN ANDEL

När du bestämt vilken tippares system du vill köpa in dig så är det dags att köpa en/så många andelar du vill. Pengar dras då direkt från ditt ATG-konto och du får ett mail med aktuell spelkupong som du är med på.

DINA VINSTPENGAR

Vid vinst betalas pengarna ut direkt till ditt ATG-konto. Att ta ut pengarna från spelkontot tar en bankdag.

För att spela måste du ha fyllt 18 år.
Har spelandet blivit ett problem? Kontakta Stödlinjen på 020-819100.