David Palmståhl – Skoinfo.se

David Palmståhl – Skoinfo.se

Ålder: 45.
Bästa spelminne: När Timo Nurmos ryckte skorna runt om på Amaru Boko i E3-finalen 2010 – en häst som jag var med och delägde. Jag har nog aldrig haft mer spel på en enskild häst och han brakvann till 9,56 gånger pengarna.
Speltaktik: Jag går ofta hårt på utrustningsändringar – inte minst de som kommer fram utan förvarning nära spelstopp – men det gäller att inte bara söka ”informationsvinnare” som trendar uppåt utan att lita på egna intryck och hitta en egen spelvinkel mot kollektivet.
Favoritspel: V86
Favoritbana: Åby
Hur länge har du hållit på med trav? Jag började spela på trav som 14-15-åring (det var inte lika noga med åldern på den tiden). Sedan dess har jag spelat på trav i omkring 30 år och bl a jobbat på Travtjänsten, Snoken, Travnet med mera. Mitt äldsta och starkaste travminne är när Copiad vann mot Pine Chip i Elitloppet 1994.
Vad är det bästa med trav? Den direkta och intensiva spänningen under själva loppen, speciellt när det är miljoner som står på spel. Som gammal pokerspelare uppskattar jag också att det finns ett liknande kalkylerat risktagande inom spel på trav och att det krävs ett liknande element av människokännedom där man är tvungen att sålla informationen och läsa folk lite mellan raderna.

 

Köp andelar till V75 och V86 från Sveriges tipselit

SÅ FUNGERAR ANDELSSPEL

ATG TILLSAMMANS

Allt du behöver är ett ATG-konto. Därefter kan du välja och vraka mellan våra experter och köpa en andel via länkarna, under våra tipsters, här ovan. Alla insatser och vinster hanteras av ATG.

DIN ANDEL

När du bestämt vilken tippares system du vill köpa in dig så är det dags att köpa en/så många andelar du vill. Pengar dras då direkt från ditt ATG-konto och du får ett mail med aktuell spelkupong som du är med på.

DINA VINSTPENGAR

Vid vinst betalas pengarna ut direkt till ditt ATG-konto. Att ta ut pengarna från spelkontot tar en bankdag.

För att spela måste du ha fyllt 18 år.
Har spelandet blivit ett problem? Kontakta Stödlinjen på 020-819100.