Christoffer Wickman

Christoffer Wickman

Ålder: 32 år.
Bästa spelminne:När jag satte min första V75:a som nybliven 18-åring under Elitloppssöndagen för cirka 14 år sedan. Jag fick runt 100 000 kronor och för en 18-åring som fortfarande går på gymnasiet så är det mycket pengar. Att vara där med kompisarna och jobba in den tillsammans med dom från E-läktaren var magiskt. Det är nog det spelminnet som sitter på huvudet, även om jag både en, två och tre gånger efter det vunnit betydligt större belopp.
Speltaktik:  Jag gillar att spela offensivt, att attackera aktuell omgång – och försöker alltid hitta spelvärdet i omgångarna.
Favoritspel: V75
Favoritbana: Min hemmabana Örebro, som jag kan som en öppen bok. Men är också svag för Solvalla.
Hur länge har du hållit på med trav? Sedan barnsben, satt redan som liten grabb hemma i tv-soffan och jobbade in hästarna.
Vad är det bästa med trav? Jag ser spelet före sporten. Givetvis älskar jag också sporten trav, men det är spelet som lockar mig. Känslan av att gräva ner sig inför en V75 eller V86-omgång och sedan få full utdelning, den känslan är det inte mycket som slår.

 

Köp andelar till V75 och V86 från Sveriges tipselit

SÅ FUNGERAR ANDELSSPEL

ATG TILLSAMMANS

Allt du behöver är ett ATG-konto. Därefter kan du välja och vraka mellan våra experter och köpa en andel via länkarna, under våra tipsters, här ovan. Alla insatser och vinster hanteras av ATG.

DIN ANDEL

När du bestämt vilken tippares system du vill köpa in dig så är det dags att köpa en/så många andelar du vill. Pengar dras då direkt från ditt ATG-konto och du får ett mail med aktuell spelkupong som du är med på.

DINA VINSTPENGAR

Vid vinst betalas pengarna ut direkt till ditt ATG-konto. Att ta ut pengarna från spelkontot tar en bankdag.

För att spela måste du ha fyllt 18 år.
Har spelandet blivit ett problem? Kontakta Stödlinjen på 020-819100.