Axel Clarensson

Axel Clarensson

Här finns ”Miljon-Axels” spel hos Travklubben och Torpa Tips & Trav

Namn: Axel Clarensson
Ålder: 19 år
Bästa spelminne: Under elitloppshelgen när Wild Love vinner avd 7 på lördagen. Kevin Oscarsson glider ut från 4 ytter och hänger med i Örjan Kihlströms rygg fram tills sista sväng där han går ut i fjärdespår och tar längd efter längd och sätter dit nosen först! Jag har nog aldrig blivit så glad när jag insett hur mycket den underbara styrningen från det läget gjorde. Det var bara ett av alla dessa fina minnen man hunnit skapa på dessa få åren inom denna sport. Fler ska det bli.
Speltaktik: Inte stirra sig blind på procenten, för att vinna stort lämnar jag hellre en betrodd för en skräll. Alla hästar och kuskar kan vinna! Går alltid på min egna idé.
Favoritspel: V75 och V86
Favoritbana: Åby
Hur länge har du hållit på med trav? Ungefär 1,5 år.
Vad är det bästa med trav? Gemenskapen med vänner, familj och andra trav intresserade i alla möjliga åldrar. Men det roligaste är, att vinna tillsammans!

 

 

Köp andelar till V75 och V86 från Sveriges tipselit

SÅ FUNGERAR ANDELSSPEL

ATG TILLSAMMANS

Allt du behöver är ett ATG-konto. Därefter kan du välja och vraka mellan våra experter och köpa en andel via länkarna, under våra tipsters, här ovan. Alla insatser och vinster hanteras av ATG.

DIN ANDEL

När du bestämt vilken tippares system du vill köpa in dig så är det dags att köpa en/så många andelar du vill. Pengar dras då direkt från ditt ATG-konto och du får ett mail med aktuell spelkupong som du är med på.

DINA VINSTPENGAR

Vid vinst betalas pengarna ut direkt till ditt ATG-konto. Att ta ut pengarna från spelkontot tar en bankdag.

För att spela måste du ha fyllt 18 år.
Har spelandet blivit ett problem? Kontakta Stödlinjen på 020-819100.