Andelspel V86

ANDELSPEL V86

SYRÉHNS HAWKEYE V86

Marcus Syréhn

Marcus Syréhn har trots sin ringa ålder hunnit med att fira stora framgångar, både som travspelare och som hästägare. Som hästägare främst till montéstjärnan Nantucket, och som travspelare med en rad storvinster i bagaget. Syréhn beskrivs av sin närmsta krets som en vass tipster och analytiker, med lagom matjord i fickorna.
Läs mer om Marcus Syréhn här.

ALBYLIGAN

Emil & Tobias

Stamtavla är viktigt inom travsporten bland våra fyrbenta stjärnor, men den slår heller inte fel bland dessa tvåbenta profiler. Tobias Liljendahl, 22, är son till proffstränaren Reijo Liljendahl och har hängt på travet sedan barnsben, och Emil Berglund, 23, är son till Challe Berglund och med Stig H Johansson som morfar så har travet funnits där hela hans liv. Dessa två är inte bara vassa i hockeyrinken (spelar för Timrå IK i Allsvenskan), de är även framgångsrika på travspelet och nu har du chansen att spela både V75 och V86 med dessa grabbar.
Läs mer om Albyligan här.

KORSDRAGETS V86:A

Korsdraget.com

”Vi är inte rädda för att spika våra drag som inte är så hårt betrodda av övriga, det ska vara bra potential i systemen. Våga tro på sina egna idéer är viktigt”.
Så beskriver Korsdraget sin speltaktik.
Vi kan bara hålla med. Vill man vara med på system där tipparna har siktat högt – då ska man haka på grabbarna bakom tipssajten.
Läs mer om Korsdraget.com här.

TRAVKLUBBENS CHANS

Travklubben

Här kommer Travklubbens pålästa och rutinerade spelexperter komponera ett system som passar alla. Favoritspikar kommer att kombineras med tokskrällar för att få ut bästa möjliga potential.

TRAVKLUBBENS STORA

Travklubben

Vill du vara med på ett maffigt system som lätt kan konkurrera med storspelarnas? Då ska du hänga med här!
Travklubbens kompetenta och erfarna experter gör allt för att få med alla viktiga detaljer för att bli vinnande på trav. Systemet lämnas in sent – för att få bästa möjliga vinstchans och potential.
Köp andelar till V75 och V86 från Sveriges tipselit

SÅ FUNGERAR ANDELSSPEL

ATG TILLSAMMANS

Allt du behöver är ett ATG-konto. Därefter kan du välja och vraka mellan våra experter och köpa en andel via länkarna, under våra tipsters, här ovan. Alla insatser och vinster hanteras av ATG.

DIN ANDEL

När du bestämt vilken tippares system du vill köpa in dig så är det dags att köpa en/så många andelar du vill. Pengar dras då direkt från ditt ATG-konto och du får ett mail med aktuell spelkupong som du är med på.

DINA VINSTPENGAR

Vid vinst betalas pengarna ut direkt till ditt ATG-konto. Att ta ut pengarna från spelkontot tar en bankdag.

För att spela måste du ha fyllt 18 år.
Har spelandet blivit ett problem? Kontakta Stödlinjen på 020-819100.