Andelspel V75

ANDELSPEL V75

43-MILJONERSVINNARNA

43-miljonersvinnarna

På en kväll blev kompisgänget kändisar i trav-Sverige. Då blev de ensamma med alla rätt på V75. Belöningen den där decemberkvällen 2016: 43 miljoner kronor via ATG Tillsammans. Taktiken då: Ett system för 100 kronor per andel – där man alltid väljer att spika en viss kusk i kallblod: ”det var nästan läge att tuppa av”, säger de.
Nu är det unika gänget en del av Travklubben – med samma försynta taktik: ”Oftast har vi två spikar, och ett lås på två”.
Läs mer om 43-miljonersvinnarna här.

MARIOS TREHUNDRING

Mario Lipovac

Han är den travskadade handbollsspelaren som lägger (nästan) all sin fritid på de fyrbenta hjältarna. Med sin skarpa analytiska förmåga så och hängivenhet till sporten så kommer profilen Mario Lipovac knåpa ihop sin ”trehundring” varje lördag.
Läs mer om Mario Lipovac här.

SYRÉHNS HAWKEYE V75

Marcus Syréhn

Marcus Syréhn har trots sin ringa ålder hunnit med att fira stora framgångar, både som travspelare och som hästägare. Som hästägare främst till montéstjärnan Nantucket, och som travspelare med en rad storvinster i bagaget. Syréhn beskrivs av sin närmsta krets som en vass tipster och analytiker, med lagom matjord i fickorna.
Läs mer om Marcus Syréhn här.

ALBYLIGAN

Emil & Tobias

Stamtavla är viktigt inom travsporten bland våra fyrbenta stjärnor, men den slår heller inte fel bland dessa tvåbenta profiler. Tobias Liljendahl, 22, är son till proffstränaren Reijo Liljendahl och har hängt på travet sedan barnsben, och Emil Berglund, 23, är son till Challe Berglund och med Stig H Johansson som morfar så har travet funnits där hela hans liv. Dessa två är inte bara vassa i hockeyrinken (spelar för Timrå IK i Allsvenskan), de är även framgångsrika på travspelet och nu har du chansen att spela både V75 och V86 med dessa grabbar.
Läs mer om Albyligan här.

KORSDRAGETS V75:A

Korsdraget.com

Den relativt nystartade tipssajten har redan visat framfötterna vad gäller grym trav- och spelkunskap.
Hittills är största vinsten 430 000 kronor på V75, nu siktar de högre i samarbete med travklubben.se.
Bakom sajten står många duktiga tippare med ett oerhört brett kontaktnät.
Deras taktik är att spela fräckt och gå på egna idéer.
Läs mer om Korsdraget.com här.
Köp andelar till V75 och V86 från Sveriges tipselit

SÅ FUNGERAR ANDELSSPEL

ATG TILLSAMMANS

Allt du behöver är ett ATG-konto. Därefter kan du välja och vraka mellan våra experter och köpa en andel via länkarna, under våra tipsters, här ovan. Alla insatser och vinster hanteras av ATG.

DIN ANDEL

När du bestämt vilken tippares system du vill köpa in dig så är det dags att köpa en/så många andelar du vill. Pengar dras då direkt från ditt ATG-konto och du får ett mail med aktuell spelkupong som du är med på.

DINA VINSTPENGAR

Vid vinst betalas pengarna ut direkt till ditt ATG-konto. Att ta ut pengarna från spelkontot tar en bankdag.

För att spela måste du ha fyllt 18 år.
Har spelandet blivit ett problem? Kontakta Stödlinjen på 020-819100.