Albyligan

Albyligan

Ålder: 22 år.
Bästa spelminne: När jag och några kompisar var på Solvalla och några av de var där för första gången. Dom var sugna på att inleda sin travkarriär med att spela någon skräll, jag rekommenderade att lira Devon Am och Björn Röcklinger – vinnare och tvilling satt till 61 respektive 150 gånger pengarna. Sedan dess är grabbarna fast i travet.
Speltaktik: Tro på dina idéer och våga rata en favorit du inte tror på.
Favoritspel: V75
Favoritbana: Solvalla
Hur länge har du hållit på med trav? Sedan barnsben.
Vad är det bästa med trav? Gemenskapen runt omkring travet, samt surret om vem som vinner kommande lopp.

 

Namn: Emil Berglund.
Ålder: 23 år.
Bästa spelminne: När jag och några kompisar lirade Topgear med Hans G Eriksson under Elitloppshelgen 2016, visserligen mer plats än vinnare men 11 respektive 79 gånger pengarna var ett härligt minne och skönt målras på E-läktaren.
Speltaktik: Var inte rätt för att steka en favorit helt om den anses vara överspelad.
Favoritspel: V75
Favoritbana: Bergsåker (Hemmabana)
Hur länge har du hållit på med trav? Regelbundet spelande och stort intresse sedan två-tre år tillbaka, men första kupongen lades i början av tonåren.
Vad är det bästa med trav? Stämningen och spänningen kring de större tävlingsdagarna

ALBYLIGAN

Tobias & Emil

Stamtavla är viktigt inom travsporten bland våra fyrbenta stjärnor, men den slår heller inte fel bland dessa tvåbenta profiler. Tobias Liljendahl, 22, är son till proffstränaren Reijo Liljendahl och har hängt på travet sedan barnsben, och Emil Berglund, 23, är son till Challe Berglund och med Stig H Johansson som morfar så har travet funnits där hela hans liv. Dessa två är inte bara vassa i hockeyrinken (spelar för Timrå IK i Allsvenskan), de är även framgångsrika på travspelet och nu har du chansen att spela både V75 och V86 med dessa grabbar.

Köp andelar till V75 och V86 från Sveriges tipselit

SÅ FUNGERAR ANDELSSPEL

ATG TILLSAMMANS

Allt du behöver är ett ATG-konto. Därefter kan du välja och vraka mellan våra experter och köpa en andel via länkarna, under våra tipsters, här ovan. Alla insatser och vinster hanteras av ATG.

DIN ANDEL

När du bestämt vilken tippares system du vill köpa in dig så är det dags att köpa en/så många andelar du vill. Pengar dras då direkt från ditt ATG-konto och du får ett mail med aktuell spelkupong som du är med på.

DINA VINSTPENGAR

Vid vinst betalas pengarna ut direkt till ditt ATG-konto. Att ta ut pengarna från spelkontot tar en bankdag.

För att spela måste du ha fyllt 18 år.
Har spelandet blivit ett problem? Kontakta Stödlinjen på 020-819100.