43-miljonersvinnarna

43-miljoners-
vinnarna

Köp 43-miljonersvinnarnas V75 – 149 kr

43-miljonersvinnarnaNamn: 43-miljonersvinnarna.

Ålder: En salig blandning.

Bästa travminne: Jag får gåshud när jag tänker tillbaka på Mack Lobell under Elitloppet 1988, Harmonious i Hambletonian på The Meadowlands 1990 och Queen L. under Prix d’Amérique 1993. Samtliga ögonblick upplevda på plats. Så klart också kul när Ina Scot gjorde processen kort med de andra under Prix d’Amérique 1995…
Men när Fossens Bonus sköljde över motståndarna på bortre långsidan i december 2016 då var det nästan läge att ta till lipen och tuppa av, säger lagledaren för 43-miljonersvinnarna Patrik Olsson.

Bästa spelminne: 10.12.2016, när vi var ensamma om 7 rätt på V75 under jackpottomgången på Färjestad. Det var tio system kvar inför sista avdelningen och ingen – förutom vi hade med nummer 11 Fossens Bonus. Vi hade den som spik till beskedliga procent. Han var aldrig hotad och såg ut som 43 miljoner när han tog sats på bortre långsidan. 
Speltaktik: Lita på magkänslan och första intrycket. Gå din egen väg och låt dig inte luras in i mainstream med procenten. Masspsykos är en lömsk fälla, inte bara i trav. Oftast har vi två spikar, ett lås på två och när jag spelar vill jag gärna ha med alla i något lopp. Fyller gärna på med slump i någon lämplig avdelning, till exempel genom att ta alla ojämna nummer. Alla i gänget har sitt sätt att filosofera och spela, och alla sätt är alltid okej.
Favoritspel: V75. Det är en av världens bästa uppfinningar.
Hur länge har ni hållit på med trav? Insatsen som vårt Tillsammans-lag heter har varit igång sedan 2015. Några av oss har arbetat som funktionärer på Mantorps travbana, några av oss äger häst och någon har bakgrund som spelproffs.
Favoritbana: Mantorptravet.
Vad är bäst med trav?
– De fantastiska hästarna och den fina sammanhållningen i ”43-miljonersgänget”.

43-MILJONERSVINNARNA

43-miljonersvinnarna

På en kväll blev kompisgänget kändisar i trav-Sverige. Då blev de ensamma med alla rätt på V75. Belöningen den där decemberkvällen 2016: 43 miljoner kronor via ATG Tillsammans. Taktiken då: Ett system för 100 kronor per andel – där man alltid väljer att spika en viss kusk i kallblod: ”det var nästan läge att tuppa av”, säger de.
Nu är det unika gänget en del av Travklubben – med samma försynta taktik: ”Oftast har vi två spikar, och ett lås på två”.

Köp andelar till V75 och V86 från Sveriges tipselit

SÅ FUNGERAR ANDELSSPEL

ATG TILLSAMMANS

Allt du behöver är ett ATG-konto. Därefter kan du välja och vraka mellan våra experter och köpa en andel via länkarna, under våra tipsters, här ovan. Alla insatser och vinster hanteras av ATG.

DIN ANDEL

När du bestämt vilken tippares system du vill köpa in dig så är det dags att köpa en/så många andelar du vill. Pengar dras då direkt från ditt ATG-konto och du får ett mail med aktuell spelkupong som du är med på.

DINA VINSTPENGAR

Vid vinst betalas pengarna ut direkt till ditt ATG-konto. Att ta ut pengarna från spelkontot tar en bankdag.

För att spela måste du ha fyllt 18 år.
Har spelandet blivit ett problem? Kontakta Stödlinjen på 020-819100.